Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвет - нов съм! 147 или GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съгласен колата се избира от теб , не от някой друг , на мен може да ми хареса на теб може да не ти хареса ... Има 1 виц , като си избираме коли винаги им правим тест драйв , а как да си избереш жена без тест драйв . Та така отиваш качваш се караш я и ако я усетиш , че това е колата я взимаш , всичко друго е спам , това е факт-а в София и околностите има БОЛ алфи , набележи 5-10-20 отиди виж ги все една ще е твоята. Айде успех.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Никой не е казал, че ще си я купя по интернет! Обикалям и продължавам да обикалям...

Comment

• http://www.cars.bg/u422661 Заради снимката и сянката ли изглежда така или дясната врата е в различен цвят ?

Comment

• Не знам...питай дажамбазина.

Comment

• Пак са от тия с TDI, GTD и така нататък... "Автоматик"...
            Иначе изпълнението за мен е уникално с тая червена кожа и лумбална опора на седалките...

Comment

• Да, дори съм сигурен, че "автоматика" е въртян
              Last edited by kompotq; d.m.y г., 12:43.

Comment

• Първоначално публикувано от kompotq Покажи съобщение
                Да, дори съм сигурен, че "автоматика" е въртян
                Въртян е меко казано,но колата изглежда много добре,ходи я гледай,то няма кола да не и е малко или много въртян километража,важното е не на колко км. е а дали е в добро състояние.
                Иначе Селето е супер,аз след моето Селе за кола с нормални скорости не искам и да чуя.
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Колега, вземи си кола от човек. Направи елементарно проучване в чуждите сайтове за автомобили. Няма автомобил който да е от собственик и да е под 3000 евро и въпреки това са масово над 200 К км. и със забележки. По-евтините са всички с удар или ожулвания. Автомобил от българска автокъща на цена даже и от 6000 лева е почти сигурно дарак. Сложи печалбата и разходите за транспорта и лустросването на търговеца и ще ти стане ясно що за копърка ти предлагат да си купиш. В белите държави никой не си продава читавата кола за без пари пък ако ще и да е на 10 години.
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                  X